okénko do života novoměstských skautů

https://archiv.okenko.org
ze dne 22. 4. 2008
článek číslo 738
autor: Mařenka

 

Liščí akváč v očích Mařenky

Jako družinovou akci jsme si vybraly Jihlavský aquapark [akvapark], do kterého jsme se vydaly maličkým zeleným autíčkem 13.4. asi tak v 9:00,..
Když jsme, jak už jsem uvedla, vyjely do Jihlavy pidi autem, tak jsme začaly debatovat o různých blbostech jako o tom, že nás chytí poldové nebo že budou mít zavřeno. Vzadu v autě jsme byly namačkaný čtyři a Bugi si pohodlně jela s paní Kubickou vpředu (to není nic ve zlém). Po cestě jsme kecaly o jedný učitelce z gymplu, která chodí hrozně staromódně oblíkaná.

Až jsme dojely konečně do Jihlavy, tak jsme zaplatily vstupný a honem do šaten.Tam jsme se převlékly a šly do bazénu. Vevnitř jsme hned pádily na tobogán, kterej byl dóóst good!!!!!! Na něm jsme strávily většinu času. Také jsme se na něm fotily. Když nás na chvilku přestal bavit, tak jsme šly do páry a do víru. Ve víru to bylo dost dobrý, protože jsme se točily pořád dokola a nemohly ven.Do sauny jsme nešly, protože tam se může jenom bez plavek a to pro nás fakt NENÍ!!! Když nás na chvilku přestalo bavit plavaní, tak jsme šly do horní restaurace a tam si každá dala frappé (koktejl) a zmrzlinový pohár. Potom jsme upalovaly zase na tobogán a do venkovního víru.

V aquaparku jsme byly asi čtyři hodiny. V restauraci nás překvapil nějaký pán v plavkách, který měl na zadku pihu. My jsme se tomu smály a „nenápadně jsme“ to i vyfotily. Když už jsme měly promočené prsty a cítily že už musíme domů, tak jsme se šly znovu osprchovat, potom do šaten a honem ven. Protože jsme tam byly dost dlouho, tak jsme si taky docela dost připlácely. Jakmile jsme zaplatily, tak jsme nasedly do pidi auta a odfrčely domů.

Okénko do života novoměstských skautů - zpravodaj střediska Bílý štít