okénko do života novoměstských skautů

https://archiv.okenko.org
ze dne 16. 8. 2004
článek číslo 155
autor: Zdeny

 

XV. táborový den - neděle

Z doslechu vím, že se vstávalo až v 8, jak je ostatně zvykem každou táborovu neděli. Stožár je spravenej, takže Miky mohl v klidu vést nástup i se vztyčením vlajky.
Další program, který se mě dotkl i osobní účastní byla aréna ve večerním pátém programu. Seděli jsme kolem ohně a vždy jeden vystoupil a oddíl měl právo se ho zeptat na 7 otázek – s tím že na jednu nemusí odpovídat a vůdce zhodnotí vhodnost otázek a některé může vetovat.
Nedovolili bychom si tento program zařadit do úplně nového oddílu, ale tady je v podstatě společnost, která spolu žije minimálně dva poslední roky. Opravdu jsme si dost věcí tímto způsobem vyjasnili a byl jsem překvapen kolik fám a nejasných zpráv jsme museli vysvětlovat, když jsme byli v horkém křesle my z vedení – opravdu hezký večer, bylo mně do breku, když jsem o půl jedenácté odjížděl s vidinou zítřejší práce…. :(((.
Musím bohužel všechny upozornit, že další zpravodajství bude ohroženo, protože když člověk zmizí z tábora před budíčkem a přijede až po poledňáku - tedy hned jak skončí v práci, tak asi nebude mít moc náladu v čase, kdy může být na táboře sepisovat tu trochu toho, co tam může za těch pár hodin zažít. Ale pokusím se – i když ono i s fotkama to bude docela problém.
Alespoň, že jsem tam mohl být těch 14 dní. Ale stejně, člověk i tak kouká pořád na hodinky a říká si, teď je tam budíček, teď se běží na rozcvičku, teď má brát Císko antibiotika atd. atd. a je mi z toho pěkně nanic – prostě dvě různé dimenze.
Tak to jen abych omluvil budoucí absenci zpravodajství a skrovné popisy dnů posledních.

……to nám venku krásně svítí slunko……to musí být tam na té louce uprostřed lesů pěkný návrat z rocvičky…… :(((. Ach jo
Okénko do života novoměstských skautů - zpravodaj střediska Bílý štít